У Коростені дорожчає проїзд

У Коростені дорожчає проїзд

Укрінформ
У Коростені на Житомирщині з 20 листопада подорожчає проїзд у громадському транспорті. Поїздка містом обійдеться пасажирам у 6-7 гривень.

Про це інформує Коростенська міська рада.

«З 20.11.2018 року вартість проїзду на міських автобусних маршрутах складатиме 6,00 грн, на найдовшому маршруті №3 «Залізничний вокзал - Чигирі» - 7,00 грн», - йдеться у повідомленні.

Зазначено, що процедуру перегляду вартості проїзду розпочали на підставі звернення перевізників міста.

Регульований тариф на перевезення пасажирів автомобільним транспортом в розмірі 5 грн  встановив виконавчий комітет Коростенської міської ради у березні 2017 року. Із березня 2017 року за 5 грн їздили лише 2 найдовших маршрути – №1 «Залізничний вокзал – Поліське водосховище» та №3 «Залізничний вокзал – Чигирі». Вартість проїзду на всіх автобусних маршрутах підвищили у жовтні минулого року.

Читайте також: В Івано-Франківську дорожчає проїзд у тролейбусах

У міськраді акцентують, що фахівці управління економіки провели розрахунки, під час яких встановили, що виробнича собівартість в порівнянні з березнем 2017 року зросла на 42,9%, у тому числі: вартість пального – на 48,6%, автомобільні шини – на 48,7%, прямі витрати на оплату праці – на 16,3%,  ремонт та технічне обслуговування – на 53,3%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-