Інвестпотенціал Миколаївщини представлений на міжнародній виставці у Китаї - ОДА

Інвестпотенціал Миколаївщини представлений на міжнародній виставці у Китаї - ОДА

Укрінформ
Інвестиційний потенціал Миколаївщини у сфері інфраструктури та агробізнесу представлено на міжнародній виставці «China International Import Expo 2018», яка проходить в Шанхаї.

Про це повідомили у прес-службі Миколаївської ОДА.

«Департамент економічного розвитку та регіональної політики ОДА спільно з регіональним офісом «UkraineInvest» організували представлення інвестиційного потенціалу Миколаївської області у сфері інфраструктури та агробізнесу на Національному стенді України під час Міжнародної виставки «China International Import Expo 2018», яка проходить в м. Шанхай. Тут представлено проекти розвитку інфраструктури. А саме: відновлення роботи Миколаївського міжнародного аеропорту, будівництво мостового переходу через р. Південний Буг, нового глибоководного порту в м. Очаків, зернового терміналу в СМП «Ольвія» та реконструкцію системи зрошення в регіоні», - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Кубів запропонував розпочати перемовини щодо зони вільної торгівлі з Китаєм

Протягом 5 днів 300 тисяч відвідувачів із 130 країн світу матимуть можливість ознайомитися з торговим, інвестиційним та туристичним потенціалом регіонів України та Миколаївщини, зокрема, сформувати враження про країну та її експортні можливості.

«Миколаївська облдержадміністрація визначає міжнародне співробітництво як реальний шанс залучати інвестиції. Ми провели грунтовну роботу з підприємствами та установами регіону щодо визначення можливих напрямків співпраці із міжнародними партнерами, зокрема, і китайською стороною. У вересні цього року Миколаївська ОДА та Народний Уряд провінції Шаньсі (КНР) уклали Меморандум про встановлення дружніх відносин. Це сприятиме ефективній міжнародній співпраці у різноманітних сферах – економіці, залученні інвестицій, науці, культурі, розвитку науково-технічного потенціалу», - сказав голова Миколаївської ОДА Олексій Савченко.

Фото: сайт Миколаївської ОДА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-