У Новому Роздолі на Львівщині опалювальний сезон почався з підписання меморандуму

У Новому Роздолі на Львівщині опалювальний сезон почався з підписання меморандуму

Укрінформ
Обласна влада втрутилась у конфлікт, що виник довкола зриву опалювального сезону у місті Новий Розділ на Львівщині.

В результаті напрацьовано меморандум між усіма задіяними сторонами з метою ефективної підготовки міста до подачі тепла, повідомляє прес-служба облдержадміністрації.

“31 жовтня голова ЛОДА Олег Синютка зустрівся із представниками приватного підприємства «Грант Енерго М» та ТОВ «Енергія Новий Розділ». За результатами зустрічі напрацьовано меморандум між усіма сторонами з метою ефективної підготовки міста до опалювального сезону”, - зазначили у ЛОДА.

Читайте також: Борги “зривають” опалювальний сезон у Павлограді й Кривому Розі

Згідно із документом, «Грант Енерго М» 31 жовтня оприлюднить штатний розпис працівників, необхідних для запуску та функціонування Ново-Роздільської ТЕЦ, у зв’язку із напруженістю праці, пов’язаною із підготовкою ТЕЦ до опалювального сезону, керівник підприємства видасть наказ щодо преміювання працівників у листопаді цього року у розмірі не менше, ніж 50% посадового окладу. Окрім того, з метою забезпечення соціальних гарантій, «Грант Енерго М» зобов’язане укласти з працівниками письмовий договір.

Також, ПП «Грант Енерго М» відповідно до чинного законодавства, забезпечує за рахунок підприємства спеціальне навчання працівників, необхідне для роботи.

Читайте також: У Жовтих Водах продовжили канікули школярам через відсутність опалення

У свою чергу, адміністрація ТОВ «Енергія-Новий Розділ» зобов’язана передати ПП «Гарант Енерго М» всю технічну документацію, необхідну для експлуатації Ново-Роздільської ТЕЦ. Також управитель майна вживатиме заходів для сплати ПДФО в місцевий бюджет Нового Роздолу.

Як повідомлялось, зрив опалювального сезону ПП “Гарант Енерго М” виправдовувало, зокрема,  відсутністю кваліфікованих працівників.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-