На Луганщині відкрили два нові центри надання адмінпослуг

На Луганщині відкрили два нові центри надання адмінпослуг

Укрінформ
На Луганщині центри надання адмінпослуг почали працювати одночасно в районному центрі Новоайдарі і в селищі Красноріченське, де торік створено об’єднану тергромаду.

Про це повідомляє прес-служба Луганської обласної державної адміністрації.

«ЦНАП Новоайдарської райдержадміністрації розташований у сучасно відремонтованому приміщенні, у якому створені комфортні умови як для споживачів послуг, так і персоналу, який працює в центрі. Тут зроблений капітальний ремонт, а також придбані необхідні меблі, комп’ютерна та офісна техніка, інформаційний кіоск, система електронної черги, обладнання для оформлення та видачі паспортних документів», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що облаштовано дитячий куточок, зону очікування та обробки документів, побутові приміщення для персоналу. Для зручної оплати послуг в центрі встановлено банківський POS-термінал, є вільний wi-fi.

ЦНАП розрахований на 10 робочих місць. Через нього надається 108 видів адміністративних послуг.

Читайте також: Жителі Донецької та Луганської областей зможуть отримати адмінпослуги вдома

Разом з тим відкрито новостворений центр надання адміністративних послуг Красноріченської селищної ради Кремінського району, який обслуговує об’єднану територіальну громаду. Тут також здійснено аналогічні заходи для створення зручних та доступних умов для отримання громадянами та суб’єктами господарювання якісних адміністративних послуг.

У перспективі – створення двох віддалених робочих місць адміністраторів центру в Новоолександрівській та Бараниківській сільських радах.

Капітальний ремонт приміщень та оснащення ЦНАПів зроблено завдяки ефективній співпраці Програми розвитку ООН «Відновлення і розбудова миру», що фінансується Європейським Союзом та місцевою владою.

Відтепер в області на території, яка контрольована українською владою, діє 21 центр надання адміністративних послуг, із них: 11 районних, 4 міських та 6 центрів обслуговують об’єднані територіальні громади.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-