У Дніпрі обстріляли два тролейбуси та маршрутку

У Дніпрі обстріляли два тролейбуси та маршрутку

Фото
Укрінформ
У Дніпрі 24 жовтня на перехресті проспекту Гагаріна та вулиці Лазаряна посеред дня зловмисники обстріляли тролейбуси №16 та 21 й маршрутку №124. 

Про це повідомили у прес-службі міської ради Дніпра.

«Водії тролейбусів отримали інформацію про обстріл від пасажирів та зупинили транспорт. Вони з’ясували, чи немає постраждалих, і викликали поліцію. Правоохоронці приїхали швидко. Вони констатували факт пошкодження транспорту з пневматичної зброї та викликали слідчо-оперативну групу», – повідомив заступник директора з експлуатації та перевезень комунального підприємства «Дніпровський електротранспорт» Дніпровської міської ради Володимир Сусленков.

Обстріл тролейбусів у Дніпрі / Фото: dniprorada.gov.ua

За його словами, сумарний збиток, завданий зловмисниками місту внаслідок пошкодження комунального майна, становить близько 25 тис. грн.

За попередніми даними, тролейбус маршруту №16 рухався проспектом Гагаріна у напрямку з центру міста до зупинки «Національний університет». Саме на проспекті, зі слів очевидців, і стався обстріл, унаслідок якого було розбите бокове скло. За десять хвилин на цій ділянці обстріляли та розбили скло у тролейбусі маршруту №21. Пізніше зловмисники пробили бокове та заднє скло мікроавтобуса маршруту «ж/м Ломівський – вул. Казакова».

Читайте також: На Сумщині розстріляли автівку співробітника охоронної фірми

У патрульній поліції Дніпра припускають, що стріляли з недобудованої триповерхової споруди, що розташована на проспекті Гагаріна, приблизно за 70 метрів до зупинки «Національний університет» (Ботанічний сад). На місці події працює слідчо-оперативна група.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-