На Полтавщину прийде компанія з Китаю, яка збудувала найдовший у світі морський міст

На Полтавщину прийде компанія з Китаю, яка збудувала найдовший у світі морський міст

Укрінформ
Китайська компанія China Road and Bridge Corporation (CRBC), яка збудувала найдовший у світі морський міст, працюватиме на Полтавщині.

Про це написав у Facebook голова Полтавської обласної держадміністрації Валерій Головко.

"У Китаї відкрили 55-кілометровий міст, який з'єднує Гонконг з материковою частиною країни... Займалася проектом корпорація CRBC. Вона ж допомагатиме нам з будівництвом мосту через Дніпро. Вже йдуть погодження та вирішуються інші підготовчі моменти", — повідомив очільник області.

Головко зазначив, що обласна влада відкрита для інвестицій і має необхідну підтримку уряду. Він вважає знаком правильної роботи те, що на заклик про співпрацю реагують такі потужні компанії.

Компанія China Road and Bridge Corporation (CRBC) спеціалізується на будівництві швидкісних шосе, залізниць, мостів, портів та тунелів. Вона є одною з найбільших подібних фірм у світі й має понад 50 філій в Азії, Європі, Африці й Америці. Крім мосту між материковим Китаєм і Гонконгом, який відкрили учора, 23 жовтня, відома будівництвом найдовшого у світі Дан'ян-Куньшаньського віадуку, довжина якого становить 164,8 км.

Читайте також: На Вінниччині до кінця року відремонтують понад 80 км доріг міжнародного значення

Як повідомляв Укрінформ, 21 березня 2017 року було підписано Меморандум про співробітництво між Державним агентством автомобільних доріг України та China Road and Bridge Corporation, який передбачає співпрацю у площині проектування та фінансування будівництва автомобільної дороги М-22/Е-584 Полтава — Олександрія на ділянці об’їзду міста Кременчук з мостовим переходом через Дніпро.

Фото: www.facebook.com/valeriy.golovko

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-