На Дніпропетровщині цього тижня відбудеться масштабний форум

На Дніпропетровщині цього тижня відбудеться масштабний форум

Децентралізація
Укрінформ
Вже цього тижня у Дніпропетровській облдержадміністрації відбудеться форум «Децентралізація – трансформація сучасної України». 

На ньому понад 500 учасників говоритимуть про успіхи та перспективи реформи місцевого самоврядування, повідомляє прес-служба Дніпропетровської ОДА. 

«Децентралізація дала поштовх для розвитку населених пунктів, мешканці яких роками мріяли про зміни – нові садочки, відремонтовані дороги, сучасні мед заклади. Сьогодні Дніпропетровщина на реальних прикладах демонструє успіхи децентралізації. Про проекти, якими пишаються, громади області розкажуть під час масштабного форуму в ОДА. А ще – поміркують про подальші кроки у впровадженні реформи», - процитували у прес-службі голову Дніпропетровської облдержадміністрації Валентина Резніченка.

Читайте також: На Волині представників громад навчали розробляти стратегії розвитку

Очікується, що форум збере понад 500 учасників. А ще – більш ніж три десятки спікерів. Це представники Міністерства регіонального розвитку України, міжнародних організацій, науковці, підприємці, голови громад.

У перший день форуму йтиметься про успішні проекти ОТГ та подальші кроки у впровадженні реформи. У другий - про енергоефективність, е-урядування, технічну допомогу громадам.

Форум буде проходитиме 26 та 27 жовтня.

Фото: decentralization.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-