Nord Stream 2 та Азовське море: про що говоритимуть на безпековому форумі у Львові

Nord Stream 2 та Азовське море: про що говоритимуть на безпековому форумі у Львові

Укрінформ
На Безпековий форум 2018, який розпочнеться у Львові 24 жовтня і який відкриє відомий англійський публіцист та аналітик Едвард Лукас, зареєструвалося понад 240 учасників.

Про це повідомляє прес-служба міськради.

“Безпековий форум 2018 стартує у Львові 24 жовтня. Його відкриє відомий англійський публіцист та аналітик Едвард Лукас. Головна тема заходу — «Економіка війни чи війна економік». Львівський безпековий форум збере 44 авторитетних експертів та фахівців, які готові ділитися ідеями, досвідом та знаннями. Для участі у заході вже зареєструвалися понад 240 учасників”, - зазначено у повідомленні.

Впливовий аналітик із США, президент Джеймстаунського фонду Глен Говард зауважив: «Безпековий форум у Львові допоможе українцям почути різні погляди стосовно розвитку держави та почути нові ідеї від фахівців, які підтримують Україну, але водночас і критикують за помилки. Це все для того, щоби Україна продовжувала реформи заради модернізації».

Серед основних тем, які будуть висвітлюватися під час форуму: "Залежність чи вразливість. Як "Північний потік-2" змінює картину світу"; "Ситуація в Азовському морі як економічний безпековий та соціальний виклик"; "Пропаганда — ведення асиметричної війни"; "Політика щодо окупованих територій"; "Оборона як сучасне поняття — безпека як основа управління державою".

Організатори форуму: ГО "Інститут Просвіти", Український католицький університет, КУ Інститут міста та Львівська міська рада.

Читайте також: На Вінниччині провели ІІ Міжнародний яблучний фестиваль Apple Bar

Цьогорічний форум відбувається за підтримки Німецького Фонду Джермана Маршала, Представництва Фонду Ганса Зайделя в Україні та Міжнародного фонду «Відродження».

Як повідомляв Укрінформ, серед топ-спікерів Львівського Безпекового Форуму: віце-президент впливової американської організації CEPA, заснованої діючим заступником держсекретаря США Вессом Мітчелом, Река Смеркені; Стівен Блокманс-старший науковий співробітник та голова відділу зовнішньої політики ЄС, Центру вивчення європейської політики (CEPS); Глен Грант, полковник британської армії у відставці та експерт українського Інституту майбутнього; Глен Ховард, президент Jamestown Foundation та інші визначні діячі.

Львівський Безпековий Форум 2018 триватиме з 24 до 26 жовтня в Інформаційно-культурному центрі ім. А. Шептицького Українського католицького університету у Львові.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-