Черкаська міська рада не підтримала рішення про саморозпуск

Черкаська міська рада не підтримала рішення про саморозпуск

Укрінформ
Депутати Черкаської міської ради не підтримали проект рішення про саморозпуск.

Про це повідомляє прес-служба міськради.

"Депутати Черкаської міської ради не підтримали проект рішення про звернення до Верховної Ради України стосовно дострокового припинення своїх повноважень та призначення нових виборів. За відповідний проект рішення під час сесії 18 жовтня віддали голоси 13 обранців, 6 утрималися, двоє висловилися проти, ще семеро - не голосували", - йдеться у повідомленні.

Як поінформували в мерії, думку про розпуск нинішнього складу ради на попередньому засіданні висловив депутат фракції «Об’єднання «Самопоміч» Микола Фомич. Він заявив, що люди втратили довіру до депутатів, і тільки оновлений склад міської ради "може витягнути місто з економічної прірви, беззаконня й хаосу".

Читайте також: Об'єднані тергромади звернулися до нового складу ЦВК

Тоді ж секретар міської ради Ярослав Нищик доручив профільному структурному підрозділу підготувати проект рішення про звернення до ВР стосовно дострокового припинення повноважень та перевиборів міськради.

У міськраді нагадали, що депутати раніше вже ухвалювали рішення про власний розпуск. Звернення про це до Верховної Ради України надсилав і міський голова Анатолій Бондаренко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-