Воду у Торецьк підвозять рятувальники

Воду у Торецьк підвозять рятувальники

Фото
Укрінформ
У Торецьку на Донеччині рятувальники здійснюють підвезення води населенню та комунальним закладам, водою сьогодні забезпечать і смт Північне.

Про це повідомили в Головному управлінні ДСНС у Донецькій області.

«З метою підтримки нормальних умов життєдіяльності населення та забезпечення безперебійного функціонування важливих об’єктів інфраструктури міста, рятувальники спільно з комунальними підприємствами здійснюють підвезення питної та технічної води», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що воду підвозять із 8 ранку населенню та закладам освіти міста Торецьк, також воду підвезуть  у смт Північне.

Рятувальники поінформували, що  станом на 8 годину 17 жовтня без централізованого водопостачання у Торецьку залишалися 42 813 осіб.

Як повідомляв Укрінформ, з 15 жовтня водопостачання міста Торецьк і трьох селищ - Залізне, Південне, Щербинівка у Донецькій області - припинено через пошкодження водопроводу «Горлівка - Торецьк».

Читайте також: Торецьк і ще три селища на Донеччині залишились без води

Водопостачання цих населених пунктів тривалий час здійснювалося пошкодженим водопроводом «Горлівка - Торецьк» діаметром 900 мм від Горлівської фільтрувальної станції №2. Водопровід було пошкоджено внаслідок бойових дій. До ділянки, яка знаходиться у «сірій» зоні, аварійно-відновлювальні бригади отримали доступ тільки наприкінці 2016 року. У серпні 2017 року ці роботи продовжилися - було усунуто 32 пошкодження.

Після запуску водопроводу, за даними приладів обліку води, було зафіксовано витоки. Компанією «Вода Донбасу» знову було подано запит на узгодження виконання ремонтних робіт, але до теперішнього часу узгодження не отримали.

У Торецьк рятувальники підвозять воду населенню / Фото: dsns.gov.ua

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-