Торецьк і ще три селища на Донеччині залишились без води

Торецьк і ще три селища на Донеччині залишились без води

Укрінформ
Водопостачання міста Торецьк і трьох селищ Залізне, Південне, Щербинівка у Донецькій області припинено через пошкодження водопроводу "Горлівка - Торецьк".

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у комунальному підприємстві "Компанія "Вода Донбасу".

"Так, учора, 15 жовтня, о 13.30 через нове пошкодження водопроводу "Горлівка - Торецьк" припинено подання води місту Торецьку і селищам: Залізне, Південне, Щербинівка", - сказали в компанії.

І нагадали, що водопостачання цих населених пунктів тривалий час здійснювалося пошкодженим водопроводом "Горлівка - Торецьк" діаметром 900 мм від Горлівської фільтрувальної станції №2.

Читайте також: У Житомирі запровадили sms-інформування про аварії на водогоні

Водопровід було пошкоджено внаслідок бойових дій. До ділянки, яка знаходиться у «сірій» зоні, аварійно-відновлювальні бригади отримали доступ тільки наприкінці 2016 року. У серпні 2017 року ці роботи продовжилися, бригади регіонального управління з експлуатації каналу і Часовоярського регіонального виробничого управління усунули 32 пошкодження. Після запуску водопроводу за даними приладів обліку води було зафіксовано витоки. Компанією знову було подано запит на узгодження виконання ремонтних робіт. До теперішнього часу узгодження не отримали, відзначили у КП "Вода Донбасу".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-