Ужгород зміцнить відносини з німецьким містом-побратимом партнерською конференцією

Ужгород зміцнить відносини з німецьким містом-побратимом партнерською конференцією

Укрінформ
Німецьке місто Дармштадт поглиблює відносини з українським містом-побратимом і готується провести конференцію із співпраці.

Про це інформує місцеве онлайн-видання Echo.

«Місто хоче зміцнити свої хороші відносини з українським містом-побратимом Ужгородом. Наступним заходом у цьому напрямі стане партнерська конференція в рамках проекту «Дармштадт-Ужгород: Розвиток цивільної участі в Ужгороді», яка проходитиме з 15 по 17 жовтня у м.Дармштадт», - повідомила міська прес-служба.

Участь у конференції візьмуть, як очікується, бургомістр Дармштадта Йохен Партч і заступник мера Ужгорода Олександр Білак. Пройдуть обговорення у робочих групах, в яких приймуть участь представники муніципалітетів, комунпідприємств, сфери туризму і освіти, молоді та спорту, а також представники громадськості. Вони мають «генерувати нові ідеї для подальших проектів і структур», зазначають організатори конференції.

Читайте також: Виноробство — найбільш потужна сфера для інвестицій на Закарпатті

«Для мене дуже важливо, щоб партнерські відносини з Ужгородом, особливо у цей політично важкий час, продовжували стимулюватися та активізуватися», - заявив Партч. 

Дармштадт і Ужгород пов'язані побратимскими зв'язками понад 25 років. Довго відносини між ними характеризувалися передусім інтенсивною співпрацею у сфері молодіжних і культурних обмінів. З урахуванням нинішньої кризи в Україні, взаємодія дедалі більше зосереджена в галузях економіки і проектів розвитку.

Фото: Christoph WagenerLSDSL Flug Nassovenhaus

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-