У Вінниці майже всі школи, садочки та лікарні вже з теплом

У Вінниці майже всі школи, садочки та лікарні вже з теплом

Укрінформ
У Вінниці станом на ранок середи у 75% шкіл, садочків та лікарень вже подано теплоносій.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила в. о. начальника відділу документообігу, роботи зі ЗМІ і громадськістю КП «Вінницяміськтеплоенерго» Сніжана Шпікіна.

«Станом на ранок середи «Вінницяміськтеплоенерго» забезпечило подачу теплоносія відповідно до наданих їхнім керівництвом заявок у 75% обслуговуваних шкіл, садочків та лікарень. Письмові заявки про підключення до тепла надійшли від 100 зі 100 наявних об’єктів освіти та медицини», - повідомила Шпікіна.

За її словами, теплоносій подано у 83 заклади, а саме, у 40 садочків, 29 шкіл та 14 закладів охорони здоров’я.

Опалювальний сезон у Вінниці розпочався 8 жовтня з підключення до тепла закладів соціальної сфери. Що ж стосується житлового фонду, опалювальний сезон для багатоповерхівок розпочнеться з 15 жовтня у разі встановлення середньодобової температури нижче від восьми градусів тепла.

Читайте також: У Вінниці вже дали тепло чверті закладів соціальної сфери

Як повідомляло агентство, комунальне підприємство «Вінницяміськтеплоенерго» виконало поточний ремонт теплових мереж та центральних й індивідуальних теплових пунктів на 100% від запланованого. Також зроблено ремонт для підвищення надійності 38 котелень та двох ТЕЦ, а також капітальний ремонт котлів у трьох котельнях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-