У Вінниці вже дали тепло чверті закладів соціальної сфери

У Вінниці вже дали тепло чверті закладів соціальної сфери

Укрінформ
У Вінниці станом на вівторок до теплопостачання підключили 25% закладів соціальної сфери.

Про це кореспонденту Укрінформу повідомила в. о. начальника відділу документообігу, роботи зі ЗМІ і громадськістю КП «Вінницяміськтеплоенерго» Сніжана Шпікіна.

«Вінницяміськтеплоенерго» продовжує подачу теплоносія до закладів соціальної сфери. Станом на 11.00 9 жовтня теплоносій подано до 63 закладів соціальної сфери, або 25%, з наявних 244. Це садочки, школи і заклади охорони здоров’я», - повідомила Шпікіна.

За її словами, з 244 закладів соціальної сфери міста на ДНЗ, школи та медустанови припадає 110 об’єктів. Наразі заявки на підключення до тепла подали менше 100 організацій. З них забезпечено теплопостачання 36 садочків, 19 загальноосвітніх навчальних закладів та 8 закладів охорони здоров’я. Теплоносій у ці установи подається безперебійно, відповідно до усіх норм.

Опалювальний сезон у Вінниці розпочався 8 жовтня з підключення до тепла закладів соціальної сфери. Що ж стосується житлового фонду, опалювальний сезон для багатоповерхівок розпочнеться з 15 жовтня.

Читайте також: Мер Миколаєва заявив, що люди самі мають турбуватися, хто обслуговуватиме їхні будинки

Як повідомляло агентство, Комунальне підприємство «Вінницяміськтеплоенерго» виконало поточний ремонт теплових мереж та центральних й індивідуальних теплових пунктів на 100% від запланованого. Також зроблено ремонт для підвищення надійності 38 котелень та двох ТЕЦ, а також капітальний ремонт котлів у трьох котельнях.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-