Ліквідація наслідків вибухів під Ічнею триватиме цілодобово

Ліквідація наслідків вибухів під Ічнею триватиме цілодобово

Укрінформ
Військовослужбовці Збройних Сил України та інших військових формувань, які перебувають на місці надзвичайної події на території 6-го арсеналу, працюватимуть в цілодобовому режимі до повної ліквідації наслідків.

Про це з місця надзвичайної події повідомив начальник Управління комунікацій та преси Міністерства оборони України полковник Олексій Чернобай, інформує Міноборони.

"Військовослужбовці ЗС України та інших військових формувань, які перебувають на місці надзвичайної події, працюватимуть в цілодобовому режимі до повної ліквідації наслідків надзвичайної ситуації", - йдеться у повідомленні.

Група цивільно-військового співробітництва Збройних Сил України проводить моніторинг та координацію надання гуманітарної допомоги тим, хто цього потребує в Чернігівській області.

Читайте також: На військовому складі під Ічнею лунають поодинокі вибухи - Міноборони

Як повідомляє передова інформаційна група, зараз військові працюють щодо найближчих до 6-го арсеналу сіл, з метою моніторингу ситуації та надання допомоги місцевим мешканцям.

На місцях військовослужбовці ЗС України з’ясовуватимуть кількість місцевого населення, яке потребує додаткової допомоги, передадуть продуктові набори.

За словами групи цивільно-військового співробітництва Збройних сил, вони також надаватимуть допомогу та координуватимуть діяльність представників Червоного Хреста України, які доставлять теплі речі та гігієнічні набори.

Як відомо, 9 жовтня о 03.30 стало відомо про пожежу поблизу селища Дружба Ічнянського району Чернігівської області, на території складських приміщень в/ч А1479 Збройних сил України.

Над місцем події в зоні можливого ураження закрито повітряний простір й обмежено рух автомобільного транспорту. За фактами вибухів на артскладах прокуратура відкрила кримінальне провадження за статтею про недбальство.

Із зони можливого ураження евакуйовано понад 12 тисяч осіб.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-