Додаткові наряди копів та військових забезпечать спокій на Донеччині

Додаткові наряди копів та військових забезпечать спокій на Донеччині

Фото
Укрінформ
У Донецькій області безпеку жителів 29 - 30 вересня забезпечуватимуть більше тисячі поліцейських та військовослужбовців.

Найбільше охоронців буде у Маріуполі у зв'язку зі святкуванням Дня міста, повідомили в поліції Донецької області.

"Безпеку жителів Донеччини на вихідні забезпечуватимуть додаткові наряди поліції. На патрулювання заступили більше тисячі поліцейських та військовослужбовців Нацгвардії", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що найбільша кількість нарядів вийшла на вулиці Маріуполя у зв’язку зі святкуванням 240-річчя міста. Разом із правоохоронцями на чергування традиційно заступили члени громадських формувань.

Читайте також: Один з регіональних центрів авіації МВС буде у Маріуполі

Начальник управління превентивної діяльності поліції Донецької області Юрій Горустович орієнтував поліцейських на запобігання вуличній злочинності, розшук зниклих дітей, виявлення підозрілих осіб та предметів, які можуть загрожувати безпеці громадян.

Додаткові наряди копів та військових забезпечать спокій на Донбасі

У Маріуполі на вихідних заплановано близько 10 масових заходів, приурочених до відзначення дня заснування міста. Серед них – громадські акції, концерти, спортивні змагання. Безпеку під час зібрань забезпечуватимуть близько 250 поліцейських і нацгвардійців. Працюватимуть також вибухотехніки і кінологи.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-