У Полтаві подешевшав проїзд в автобусах і тролейбусах

У Полтаві подешевшав проїзд в автобусах і тролейбусах

Укрінформ
У Полтаві на гривню знизили ціни на проїзд у громадському транспорті: до двох гривень - у тролейбусах та до чотирьох гривень - в автобусах.

Про це повдомляє прес-служба Полтавської міськради

"Починаючи з сьогоднішнього дня, електротранспорт та автотранспорт КП "Полтаваелектроавтотранс" здійснює перевезення за тарифами 2 гривні – поїздка у тролейбусі та 4 гривні – у автобусі", - йдеться у повідомленні.

Також начальник відділу транспортних перевезень та зв'язку Юрій Сябро представив на розгляд виконкому два проекти рішень щодо переможців конкурсу перевізників та затвердження коефіцієнта співвідношення кількості пасажирів-пільговиків до пасажирів, що оплачують проїзд. Мета міськради - компенсувати перевізникам витрати на безкоштовне перевезення пільгових категорій, щоб не створювати ситуацій з відмовою у безкоштовному перевезенні.

Читайте також: У Чернівцях подорожчав проїзд у маршрутках

Нагадаємо, раніше Полтавський окружний адміністративний суд визнав незаконним рішення міськвиконкому щодо підвищення цін на проїзд у громадському транспорті, і Харківський апеляційний адміністративний суд підтримав цю позицію. Один з пунктів обгрунтування депутатської недовіри міському голові Полтави Мамаю полягав у тому, що "за його вказівкою КП «ПЕАТ» та відділ транспортних перевезень не виконує рішення суду щодо скасування підвищення вартості проїзду".

Фото: poltava365.com

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-