Поліція затримала двох нападників на лідера одеського

Поліція затримала двох нападників на лідера одеського "Автомайдану"

Укрінформ
Правоохоронці затримали двох підозрюваних у нападі на лідера одеського "Автомайдану", члена Громадської ради НАБУ Віталія Устименка.

Про це у вівторок, 25 вересня, поінформували на прес-конференції начальник поліції Одеської області Дмитро Головін, керівник прокуратури Одещини Олег Жученко та начальник СБУ області Олександр Довженко, повідомляється на сайті обласної поліції.

Зокрема, за словами учасників прес-конференції, 25 вересня було затримано двох осіб, які скоїли напад на Віталія Устименка. Затримання відбулося на території Донецької і Дніпропетровської області.

"Вилучено вогнепальну зброю та боєприпаси у затриманих в Дніпропетровській та Донецькій областях", – повідомив начальник поліції Одеської області Дмитро Головін.

Наразі правопорушники в порядку ст. 191 КПК України затримані та доставлені до суду. Вони перевіряються на причетність до скоєння аналогічних злочинів на території Одеської області та інших регіонів України.

Читайте також: Лідер одеського "Автомайдану" заявив, що слідство не спроможне розкрити замах

Як повідомлялося, замах на лідера одеського Автомайдану Віталія Устименка було скоєно 5 червня. Двоє зловмисників розбили йому голову, нанесли рублену рану лівої скроні й завдали кілька колото-різаних ран.

За фактом нападу на громадського діяча відкрили кримінальне провадження за статтею "замах на вбивство" (ч. 2 ст. 15, ч. 1 ст. 115) Кримінального кодексу України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-