Пораненому одеському активісту Михайлику лікарі дозволили вставати

Пораненому одеському активісту Михайлику лікарі дозволили вставати

Укрінформ
Одеському активісту Олегу Михайлику, якого 22 вересня поранили з вогнепальної зброї, лікарі дозволили вставати з ліжка і пересуватися по палаті.

Про це повідомив у Facebook його однопартієць Ігор Бичков.

"Сьогоднішня інформація про стан Олега Михайлика: лікарі дозволили йому вставати і потрохи пересуватися", - йдеться у повідомленні.

Бичков зазначив, що постраждалий, як і раніше, знаходиться у реанімаційному відділенні, тому доступ до нього дуже обмежений.

Громадське радіо з посиланням на голову політради партії "Сила людей" Олександра Солонтая повідомило, що кулю, яка застрягла в грудях у Михайлика, поки не витягли. Її розташування дозволяє відкласти операцію, і військові лікарі на консиліумі вирішили зробити це пізніше, коли Олег зможе перенести хірургічне втручання.

Як повідомлялося, 22 вересня в Одесі стріляли в громадського діяча, голову міської організації партії "Сила людей" Олега Михайлика. За фактом нападу відкрито кримінальне провадження за ст. 15 та ст. 115 Кримінального кодексу України (замах на умисне вбивство). Для розслідування нападу на Михайлика створено посилену слідчо-оперативну групу, до складу якої увійшли співробітники СБУ.

Читайте також: Стан пораненого в Одесі активіста стабільний, але кулю ще не вилучили — лікар

Генпрокурор Юрій Луценко 24 вересня повідомив, що провів нараду з міністром внутрішніх справ Арсеном Аваковим, і посилена група правоохоронців з Києва вилетіла до Одеси.

Начальник Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитро Головін зазначив, що слідство розглядає п'ять версій замаху на активіста, більшість із них пов'язана з його громадською діяльністю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-