Отруєння школярів: у лікарнях Дніпра все ще 22 дитини

Отруєння школярів: у лікарнях Дніпра все ще 22 дитини

Укрінформ
У Дніпрі, за останніми даними, від кишкової інфекції постраждало 38 дітей школи №62. Наразі на стаціонарному лікування залишається 22 дітей.

Ситуація під контролем, діти одужують, повідомив директор департаменту охорони здоров’я Дніпровської міськради Андрій Бабський у Facebook.

"Станом на 12.00 поточного дня захворіло 38 дітей. Та сьогодні вже можна говорити про позитивну динаміку. Хворі діти почуваються краще. На теперішній час із стаціонарів виписані під амбулаторний нагляд 8 дітей. В стаціонарах міста й надалі перебувають 22 дитини та 8 дітей отримують лікування в домашніх умовах", - пояснив Бабський.

За його словами, протягом вихідних медичні працівники лікувальних закладів міста займалися організацією необхідних процесів для швидшого одужання постраждалих школярів.

Читайте також: У Дніпрі з отруєнням госпіталізували вже 30 школярів

Лікарі амбулаторій також провели медичний огляд майже всіх учнів школи № 62 за місцем проживання.

Як повідомляв Укрінформ, 14 вересня у Дніпрі закрили школу, де 13 вересня масово отруїлися діти. Було госпіталізовано 18 учнів з попереднім діагнозом - гостра кишкова інфекція. За вказаним фактом поліція відкрила кримінальне провадження за ст. 325 КК України (порушення санітарних правил і норм щодо запобігання інфекційним захворюванням та масовим отруєнням).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-