Презентацію книги затриманого блогера перенесли на завтра

Презентацію книги затриманого блогера перенесли на завтра

Укрінформ
Презентація книги про події на сході України «Сліди на дорозі» блогера, учасника АТО Валерія Ананьєва відбудеться у Дніпрі в середу, 12 вересня.

Про це Валерій Ананьєв повідомив у відео, яке розмістив у Facеbook після свого звільнення з Новомосковського райвідділу поліції.

«Презентація була зірвана вчора, але це ніяким чином не вплинуло на моє ставлення до Дніпра. Я люблю це місто, я тут фактично прожив п’ять років, тут дуже багато моїх друзів і я все ж таки хочу провести тут презентацію», - повідомив блогер.

За його словами, вона відбудеться в тому ж місці – Центральній міській бібліотеці на вулиці Воскресенській у Дніпрі вже завтра.

Про свою книгу автор розповідає так: «Мене звуть Валерій Ананьєв. Мені 24. Я колишній солдат, десантник 25-ї бригади. Близько трьох років свого життя я провів на війні.... Цей гримучий коктейль емоцій, спогадів переживань я виплеснув на папір...”.

За його словами, писав цю книгу він 2,5 роки.

Читайте також: Дніпровського блогера взяв на поруки народний депутат

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок ввечері у Дніпрі перед презентацією власної книги «Сліди на дорозі» поліція затримала відомого блогера, учасника бойових дій на Донбасі Валерія Ананьєва.

У поліції пояснили, що Ананьєва затримали для проведення слідчих дій у справі, відкритій за частиною 2 статті 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). Інцидент стався у січні 2016 року, йдеться про побиття людини. За ухвалою суду Ананьєв був затриманий та доставлений у відділення поліції м. Новомосковська.

Сьогодні Ананьєва взяв на поруки народний депутат Андрій Денисенко. Відбулося примирення сторін без розгляду справи. Звинувачення знято.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-