Дніпровського блогера взяв на поруки народний депутат

Дніпровського блогера взяв на поруки народний депутат

Укрінформ
Дніпровського блогера Валерія Ананьєва, якого поліція затримала перед презентацією власної книги про події на Донбасі, взяв на поруки народний депутат Андрій Денисенко.

Про це депутат повідомив на своїй сторінці у Facebook.

«Взяв на поруки Валеру Ананьєва, який, сподіваюся, все таки найближчим часом презентує свою книгу вдячній дніпровській публіці», - написав Денисенко.

Він відзначив абсолютно правову, коректну та доброзичливу позицію органів МВС, завдяки якій вдалося звільнення Валерія.

Читайте також: Поліція Дніпропетровщини пояснила затримання блогера

«Як людина, яка тривалий час спільно з правозахисною групою Січ займається відстоюванням прав патріотів, добровольців та військовослужбовців, ніякої зради в діях поліцейських не вбачаю», - додав депутат.

Він зауважив, що активність потерпілої сторони закінчиться примиренням сторін без розгляду справи.

Наразі Валерій на свободі.

Як повідомляв Укрінформ, у понеділок ввечері у Дніпрі перед презентацією власної книги «Сліди на дорозі» поліція затримала відомого блогера, учасника бойових дій на Донбасі Валерія Ананьєва.

У Нацполіції Дніпропетровської області пояснили, що Ананьєва затримали для проведення слідчих дій у справі, відкритій за частиною 2 статті 122 Кримінального кодексу України (умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження). За даними поліції, інцидент стався у січні 2016 року, йдеться про побиття людини. За ухвалою суду Ананьєв був затриманий та доставлений у відділення поліції м. Новомосковська.

Фото: Ананьєв/ФБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-