Бюджети Донеччини цьогоріч поповнились на 505 мільйонів від плати за землю – ДФС

Бюджети Донеччини цьогоріч поповнились на 505 мільйонів від плати за землю – ДФС

Укрінформ
У Донецькій області  за 7 місяців поточного року до місцевих бюджетів надішло понад 505 млн грн плати за землю від власників та орендарів земель у регіоні.

Про це у четвер повідомили в Головному управлінні ДФС у Донецькій області.

«За сім місяців 2018 року місцеві бюджети Донецької області отримали 505,3 млн гривень плати за землю», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що переважну частину надходжень отримано від юридичних осіб, які перерахували 430,1 млн грн земельного податку та орендної плати за землі державної та комунальної власності. В свою чергу, фізичні особи перерахували 75,2 млн гривень.

Цього року у формуванні місцевих бюджетів за показником найбільших надходжень плата за землю посідає друге місце, поступившись податку на доходи фізичних осіб. За результатами січня-липня поточного року загальна питома вага плати за землю у надходженнях місцевих бюджетів складає 8,5%.

Читайте також: Боротьба з контрабандою: десять викритих схем поповнили бюджет на 12,6 мільярда

За територіальною приналежністю найбільші надходження податку за землю сплачено за землі Маріуполя – понад 133 млн грн, землекористувачі Добропільського району поповнили бюджет на 58,2 млн грн, Краматорськ - на 57 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-