Вдова вбитого екс-депутата Сумської міськради попросила політичного притулку в РФ

Вдова вбитого екс-депутата Сумської міськради попросила політичного притулку в РФ

Укрінформ
Зниклі дружина, донька та водій застреленого екс-депутата Сумської міської ради Анатолія Жука виїхали до Росії і попросили там політичного притулку.

Про це повідомив перший заступник голови Національної поліції України В’ячеслав Аброськін на своїй сторінці у Facebook.

“Сьогодні ми отримали достовірну інформацію про те, що розшукувані безвісно зниклі вдова та донька, а також водій вбитого 2 серпня 2018 року колишнього керівника Сумського осередку Ліберально-демократичної партії Анатолія Жука... знаходяться в РФ. За нашими даними, жінка була затримана прикордонникам РФ під час незаконного перетину кордону в районі Єлізоветовки Глушковського району Курської області”, - написав він.

За даними Аброськіна, вдова та колишній водій попросили у Росії політичного притулку. “Незрозуміло за яких обставин, але невтішна вдова та колишній водій запросили у РФ політичного притулку”, - зазначив він.

Аброськін також додав, що дружина екс-депутата, яка під час вбивства знаходилася поряд з ним, відразу після скоєння злочину відмовлялася співпрацювати з поліцією, посилаючись на свій хворий стан, однак "погане самопочуття" не завадило їй вночі перейти кордон.

“Ми продовжуємо проводити всі необхідні оперативно-розшукові та слідчі дії з метою встановлення особи або осіб, причетних до вбивства, а також з’ясування всіх обставин скоєного злочину”, - наголосив Аброськін.

Читайте також: Вбивство екс-депутата Сумської міськради: поліція підозрює його дружину

Як повідомлялося, колишнього депутата Сумської міської ради та екс-директора міського департаменту містобудування та земельних відносин Анатолія Жука застрелили 2 серпня. На тілі загиблого виявили два вогнепальні поранення.

Пізніше у поліції повідомили, що після вбивства екс-депутата Сумської міськради зникли його дружина і дочка. Поліція підозрює, що вдова Жука може бути причетна до його вбивства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-