Вбивство екс-депутата Сумської міськради: поліція підозрює його дружину

Вбивство екс-депутата Сумської міськради: поліція підозрює його дружину

Укрінформ
До вбивства екс-депутата Сумської міської ради Анатолія Жука може бути причетна його дружина.

Про це повідомив перший заступник глави Нацполіції - начальник кримінальної поліції В'ячеслав Аброськін, інформує прес-служба МВС.

Так, Аброськін повідомив, що поліція розглядає кілька версій цього злочину. Зокрема, слідчі розглядають версію вбивства на замовлення, а також через громадську діяльність загиблого.

«Також одна із версій - до вбивства екс-депутата може бути причетна його дружина. Після першого допиту вона зникла, її місцезнаходження невідоме. Також зникла її донька та водій. Зараз ми проводимо активні оперативно-розшукові заходи зі встановлення місцезнаходження цих людей», - додав перший заступник голови Нацполіції.

Читайте також: Після вбивства екс-депутата Сумської міськради зникли його дружина і дочка

Як повідомлялося, 2 серпня близько 19 години до Сумського відділу поліції звернувся 58-річний чоловік, який виявив мертвим свого 35-річного сина на його власному подвір'ї. На тілі загиблого виявлено два вогнепальні поранення. На місці події знайдено пістолет. Відкрито кримінальне провадження за фактом умисного вбивства голови громадської організації, колишнього депутата Сумської міської ради та екс-директора міського департаменту містобудування та земельних відносин Анатолія Жука.

Пізніше у поліції повідомили, що після вбивства екс-депутата Сумської міськради зникли його дружина і донька.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-