Мандри, Тартак, Бурмака: в Ізмаїлі відбувся фестиваль

Мандри, Тартак, Бурмака: в Ізмаїлі відбувся фестиваль "Твоя Країна fest"

Відео
Укрінформ
В Ізмаїлі Одеської області 11 серпня пройшов фестиваль української музики «Твоя Країна fest», організований за підтримки Міністерства інформаційної політики України.

Про це повідомляє прес-служба МІП у понеділок.

Зокрема, зазначається, що мешканці Ізмаїла, розташованого на кордоні з Румунією, мали змогу послухати наживо українські пісні у виконанні Фоми та гурту «Мандри», гурту «Тартак», Марії Бурмаки, Gypsy Lyre та Іванки Червінської.

Для гостей фестивалю також працювали сувенірні крамниці, зона харчування, дитячі атракціони та інші розваги.

Наступний концерт «Твоя Країна fest» відбудеться 18 серпня у Генічеську (Херсонська область, адмінкордон з окупованим Кримом).

24 серпня фестиваль пройде у Маріуполі (Донецька область, зона проведення ООС), 8 вересня - у Конотопі (Сумська область, кордон з Росією), 15 вересня - в Мукачеві (Закарпатська область, кордон з Угорщиною), 22 вересня - у Новоселиці (Чернівецька область, кордон з Румунією і Молдовою), 29 вересня - у Сарнах (Рівненська область, кордон з Білоруссю).

Читайте також: МІП і Facebook домовились обмінюватись інформацією щодо блокування користувачів

Як повідомлялось, 30 липня відбулася презентація фестивалю української музики «Твоя Країна fest», який пройде за підтримки Міністерства інформаційної політики України у серпні-вересні 2018 року в 7 прикордонних містах.

У ньому візьмуть участь популярні українські виконавці - Фома та гурт «Мандри», «Тартак», «Антитіла», Марія Бурмака, Gypsy Lyre, Іванка Червінська та GrozovSka Band. Склад учасників фестивалю у кожному місті буде різним з огляду на концертні графіки артистів.

Відео: izmail art

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-