Поліція Львівщини затримала на хабарі землевпорядника

Поліція Львівщини затримала на хабарі землевпорядника

Укрінформ
Посадовець однієї з селищних рад області вимагала три тисячі доларів США неправомірної вигоди за надання земельної ділянки.

Про це повідомляє Департамент захисту економіки Національної поліції України.

"У ході оперативних заходів працівники Управління захисту економіки у Львівській області Нацполіції викрили у протиправній діяльності землевпорядника селищної ради. За сприяння у виділенні земельної ділянки площею 0,08 га під індивідуальне житлове будівництво посадовець вимагала 3 тисячі доларів США хабара", - йдеться у повідомленні.

10 серпня оперативники обласного управління захисту економіки Нацполіції, детективи слідчого управління поліції Львівщини під процесуальним керівництвом обласної прокуратури посадовця затримали.

Читайте також: Урожайний день на хабарників: затримали старшого слідчого ГПУ

Слідчим управлінням поліції у Львівській області відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 368 (Прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України.

Зловмисниці загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна, зазначають у поліції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-