У Чернігові змагаються найсильніші газівники України

У Чернігові змагаються найсильніші газівники України

Укрінформ
У Чернігові проходить фінал Всеукраїнських змагань аварійних служб газорозподільних компаній "Наша майстерність - Ваша безпека!", у якому беруть участь три команди-переможці регіональних поєдинків.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомила фахівець із зв`язків з громадськістю та пресою ПАТ "Чернігівгаз" Наталія Свириденко.

"Загалом у змаганнях брали участь 22 команди з усіх областей України. Після проведення регіональних конкурсів три кращих команди вийшли у фінал і сьогодні зустрілися в Чернігові. Це - бригади аварійних служб ПАТ "Дніпропетровськгаз", ПАТ "Хмельницькгаз" і ПАТ "Чернівцігаз", - розповіла речниця.

За її словами, перед початком змагань учасники (а це 15 осіб) пройшли медогляд. Перевірці, на предмет забезпечення  матеріально-технічними засобами, приладами та інструментами, були піддані також автомобілі аварійно-диспетчерських служб (АДС).

Читайте також: Облгази розпродають наліво паливо, призначене для населення - Коболєв

Після перевірки теоретичних знань учасників, розпочалася найважливіша частина змагань - практична. Вона включає пошук та ліквідацію витоків газу на підземних поліетиленовому та сталевому газопроводах, надземному газопроводі, гасіння пожежі в приямку (з ліквідацією витоку газу та накладанням бандажу), надання первинної медичної допомоги постраждалому від витоку газу чи пожежі.

Змагання проводяться на оновленому полігоні ПАТ "Чернігівгаз". Команда-господар участі в конкурсі не бере, оскільки у півфіналі посіла друге місце.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-