У Житомирі на ремонт доріг виділили майже 40 мільйонів

У Житомирі на ремонт доріг виділили майже 40 мільйонів

Укрінформ
Цього року з міського бюджету Житомира на капітальний ремонт доріг виділено більше коштів, ніж торік. Місто поступово переходитиме від поточного до капітального ремонту дорожнього покриття.

Про це під час брифінгу розповів Житомирський міський голова Сергій Сухомлин, повідомляє кореспондент Укрінформу.

«Цього року ми виділили більше грошей на капітальний ремонт доріг, бо від поточного хочеться перейти до більш якісного дорожнього покриття. Це можна зробити лише провівши хороший капітальний ремонт доріг», - підкреслив Сухомлин.

За його словами, цього року на капремонт міських доріг спрямовано близько 40 мільйонів гривень. Роботи охоплять вулиці Перемоги, Покровську та Київську.

Впродовж цього тижня планують завершити ремонт на вулиці Перемоги. Для заміни дорожнього покриття обрали асфальт класу А з пластифікаторами, який виготовляє новоград-волинський завод. Першу ділянку дороги підрядник погодився переробити, оскільки якість ремонту не відповідала стандартам.

Із 18 серпня має розпочатися капремонт по вулиці Покровській. Щодо Київської, то цього року там планують замінити комунікації та покласти перший шар асфальту, а вже наступного – продовжити ремонт.

Читайте також: Дев’ять ОГТ Житомирщини представили на ярмарку туристичні пропозиції

Крім того, найближчим часом буде оголошений тендер по проведенню капремонту на вулиці Параджанова, на який спрямують близько 30 млн грн за рахунок дорожнього фонду обласного бюджету.

Як розповів Сухомлин, хід та якість ремонтних робіт перебувають під постійним контролем. Для того, аби підвищити відповідальність самого підрядника, він отримує передоплату на рівні 30%.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-