Луценко призначив прокурора Полтавської області

Луценко призначив прокурора Полтавської області

Фото
Укрінформ
Генеральний прокурор Юрій Луценко представив колективу прокуратури Полтавської області нового керівника - Дмитра Чібісова, який до цього очолював прокуратуру Київської області.

Про це інформує прес-служба ГПУ.

Луценко зазначив, що був незадоволений роботою попереднього керівника прокуратури Полтавської області, а тому за рекомендацією Ради прокурорів прийняв рішення про кадрові зміни.

Генпрокурор заявив, що від нового прокурора області він очікує вирішення ключових завдань – це протидія кримінальній корупції, вуличній злочинності, викриття злочинів у нафтогазовому комплексі, земельній сфері.

"Я акцентую увагу на важливості протидії злочинам в аграрному секторі, а саме: рейдерське захоплення врожаю чи землі, а також належного оформлення цієї землі. Принцип один – хто посіяв, той зібрав", - сказав Луценко.

Генпрокурор висловив сподівання на активізацію роботи та швидкі позитивні результати у вигляді резонансних справ.

Читайте також: Луценко вирішив передати справу Гандзюк до СБУ

У свою чергу Чібісов пообіцяв, що докладе максимум зусиль, щоб авторитет прокуратури Полтавщини був високим, а слово "прокурор" звучало гордо.

Як повідомлялося, до цього прокуратуру Полтавської області очолював Микола Кармазін.

12 липня Верховна Рада прокурорів рекомендувала звільнити Кармазіна у зв’язку з неналежним виконанням посадових обов’язків.

Фото: прес-служба ГПУ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-