Посол Швеції ознайомився з новими ідеями інноваційного центру Івано-Франківська

Посол Швеції ознайомився з новими ідеями інноваційного центру Івано-Франківська

Укрінформ
В Івано-Франківську, в інноваційному центрі Promprylad. Renovаtion, посол Швеції Мартін Хагстрьом познайомився з новими ідеями творців проекту.

Про це повідомляє інноваційний центр Promprylad.Renovаtion.

«Познайомили з пілотним поверхом посла Швеції Мартіна Хагстрьома та поговорили про наступні етапи проекту. Посол завітав до Івано-Франківська в рамках своєї програми відвідин областей України», - повідомили представники Promprylad. Renovаtion.

За їхньою інформацією, Швеція підтримує інноваційний центр з перших кроків і є одним з найбільших грантодавців.

Відомо, що Promprylad.Renovаtion - це інноваційний центр, який працює на базі івано-франківського заводу «Промприлад». Тут створюють можливості на перетині освіти, мистецтва, нової економіки та урбаністики. Promprylad.Renovаtion працює як майданчик для апробації та поширення знань. Команда проекту має на меті сконцентрувати тут креативний потенціал міста та  сприяти розвитку регіону. Наразі для запуску пілотного поверху залучили 1,2 мільйона американських доларів. Тут працюють 16  бізнесових, освітніх та культурних функцій від різних операторів.

Читайте також: Івано-Франківщина на 60% готова до старту Нової української школи

Щоб викупити решту приміщень заводу, необхідно залучити ще 4,5 мільйона доларів. Загальний бюджет реконструкцій та запуску проекту складає 23 мільйони доларів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-