Нацрада дозволила десятьом телерадіокомпаніям продовжити мовлення на Донбасі

Нацрада дозволила десятьом телерадіокомпаніям продовжити мовлення на Донбасі

Укрінформ
Національна рада з питань телебачення і радіомовлення видала нові дозволи на тимчасове мовлення на територіях з особливим режимом мовлення десятьом мовникам.

Серед них – «Національна суспільна телерадіокомпанія України», «Громадське радіо», «Країна ФМ», «FM Галичина», «Тризуб ФМ», «Русское Радио – Україна», «Радіо «Клас», «Армія FM», телекомпанія «Атлант-СВ» і телеканал LaLe. Відповідне рішення регулятор ухвалив на засіданні 2 серпня, повідомляє кореспондент Укрінформу.

Так, ПАТ «НСТУ» під позивними «Українське радіо» мовитиме з використанням частоти 88,7 МГц у місті Волноваха, 0,873 МГц – у місті Часів Яр Донецької області, 106,9 МГц – у селищі Широкий і на 102,5 МГц у – Попасна Луганської області; під позивними «Українське радіо. Пульс» - на частоті 104,0 МГц у селі Бахмутівка Луганської області.

Водночас під позивним «Радіо «Промінь» НСТУ отримало дозвіл на тимчасове мовлення у місті Костянтинівка Донецької області (103,1 МГц).

«Громадському радіо» Нацрада видала дозвіл на тимчасове мовлення з використанням частоти 103,8 МГц у Волновасі, 91,8 МГц – у Костянтинівці, 90,9 МГц – у Краматорську, 89,1 МГц – у Маріуполі, 99,6 МГц – у Покровську, а також 87,7 МГц – у Лисичанську, 90,2 МГц – у Старобільську та 101,8 МГц – у селищі Широкий На Луганщині.

Радіо «Країна ФМ» транслюватиметься на частоті 107,8 МГц у Маріуполі.

Читайте також: Нацрада оштрафувала столичного провайдера

«FM Галичина» отримала тимчасові дозволи на мовлення у Волновасі (96,5 МГц), Лисичанську (88,6 МГц), у Сватові (105,5 МГ), у Старобільську (107,6 МГц), а також у Широкому (106,5 МГц).

Волонтерська радіостанція «Тризуб ФМ» мовитиме у містах Світлодарську та Торецьку Донецької області з використанням частот 92,3 МГц і 100,5 МГц відповідно.

ТОВ «ТРО «Русское Радио» – Україна» отримало дозволи на тимчасове мовлення у селищі Широкому на Луганщині з використанням частоти 104,8 МГц.

У свою чергу радіо «Клас» (ТОВ ТРК «АРТА Плюс») тимчасово мовитиме у місті Бахмуті Донецької області на частоті 88,4 МГц.

Центральна Телерадіостудія Міністерства оборони України  («Армія FM») відтепер має дозволи на тимчасове мовлення з використанням частоти 88,8 МГц у Бахмуті, 87,6 МГц у Волновасі, 89,0 МГц у Краматорську, 89,5 МГц у Маріуполі, 107,3 МГц у Світлодарську, 100,1 МГц у Попасній.

Телевізійна компанія «Атлант-СВ» («ATR T») тимчасово мовитиме у селі Чонгар Херсонської області з використанням 12 та 50 ТВК (стандарт DVB-Т2). На 50 ТВК також транслюватиметься дитячий телеканал LaLe.

Термін дії усіх дозволів на тимчасове мовлення становить один рік.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-