Військові пильнують Азовське узбережжя для недопущення висадки десанту РФ

Військові пильнують Азовське узбережжя для недопущення висадки десанту РФ

Відео
Укрінформ
Усі підрозділи операції Об'єднаних сил здійснюють постійні тренування вздовж Азовського узбережжя для недопущення висадки ворожого морського десанту.

Про це повідомляє штаб ООС.

"В Об'єднаних силах приділяється значна увага обороні Азовського узбережжя щодо недопущення висадки ворожого морського десанту. Дії сухопутного угруповання будуть підтримані всіма силами і засобами необхідними для запобігання вторгнення з моря. За наказом командувача Об'єднаних сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва, всі підрозділи, які задіяні до оборони морського узбережжя, здійснюють постійні тренування з метою підвищення готовності до відбиття нападу", - йдеться у повідомленні.

Так, минулого тижня протягом двох днів поблизу Маріуполя свою підготовку підвищували авіаційні навідники армійської авіації, які наводили на морські цілі бойові та транспортно-бойові вертольоти, а саме Мі-24 та Мі-8.

Читайте також: МОЗ спростовує фейки Росії про холеру в Маріуполі та Азовському морі

"Проведений захід показав - авіаційні навідники готові до бойового наведення авіації на морські цілі і у взаємодії з екіпажами вертольотів забезпечать влучну стрільбу по противнику", - наголосили у штабі.

Як повідомляв Укрінформ, експерти застерігають, що Росія, безумовно, намагатиметься повністю витіснити Україну з Азовського моря. Серед іншого - РФ в Азовському морі почала затримувати іноземні судна при проході у Керченській протоці.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-