Мер Маріуполя поскаржився послу Британії на логістичну безвихідь

Мер Маріуполя поскаржився послу Британії на логістичну безвихідь

Укрінформ
Мер Маріуполя Вадим Бойченко обговорив з послом Великої Британії Джудіт Гоф проблеми приморського міста, зокрема труднощі транспортного сполучення.

Про це повідомили в четвер в Маріупольській міській раді.

«Сьогодні Маріуполь відвідала Надзвичайний і Повноважний посол Великої Британії в Україні Джудіт Гоф. У ході візиту посол зустрілася з мером Вадимом Бойченком. Сторони обговорили проблемні питання, які сьогодні стоять перед Маріуполем», - сказано в повідомленні.

Бойченко розповів про той шлях, який виконав Маріуполь за останні два роки. Кажучи про проблеми, він підкреслив, що Маріуполь все ще перебуває у логістичній безвиході, і подібне становище істотно позначається на туристичній привабливості міста і створює серйозні незручності для жителів.

«Потяг Маріуполь – Київ йде 18 годин. Мало того, квиток практично неможливо купити. І це наше єдине залізничне сполучення. З трасою ситуація не краща. Ділянка дорогі Запоріжжя – Маріуполь знаходиться в жалюгідному стані. Аеропорт з 2014 року не працює. Зараз ще виникають проблеми з морським шляхом. У цьому питанні ми розраховуємо на сприяння міжнародного співтовариства», - пояснив Бойченко.

Читайте також: У Маріуполі учасники АТО й ОСС зможуть вивчитись за кошти облбюджету

Зі своєї сторони Гоф зазначила, що постарається надати необхідну підтримку для пошуку вирішень проблем, з якими сьогодні стикається Маріуполь. На її думку, необхідно докласти всіх зусиль, щоб місто продовжувало шлях стійкого розвитку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-