У Маріуполі учасники АТО й ОСС зможуть вивчитись за кошти облбюджету

У Маріуполі учасники АТО й ОСС зможуть вивчитись за кошти облбюджету

Укрінформ
У Маріуполі учасники АТО й ОСС тепер зможуть отримати освітні послуги за кошти міського бюджету, згідно з міською цільовою програмою «Маріуполь з турботою про Вас».

Про це повідомили у Маріупольській міській раді з посиланням на рішення, прийняте депутатами на черговій сесії міськради.

«На сесії міської ради затвердили положення про оплату за рахунок коштів міського бюджету вартості освітньої послуги другого рівня вищої освіти й водіння транспортним засобом з подальшим працевлаштуванням демобілізованим або звільненим зі служби учасникам АТО й ООС. Заходи виконуються згідно з міською цільовою програмою «Маріуполь з турботою про Вас», - зазначено у повідомленні.

Читайте також: У Сумах 48 родинам загиблих учасників АТО виплатять по 10 тисяч

Підкреслюється, що згідно з положеннями, отримати другий (магістерський) рівень освіти за рахунок міста можуть демобілізовані або звільнені зі служби учасники АТО й ООС, які прописані у Маріуполі.

Читайте також: Через смерть військового у Кривому Розі відкрили провадження проти лікарів

Також послугами мають право скористатися демобілізовані або звільнені зі служби учасники АТО й ООС, які мають статус внутрішньо переміщених осіб з тимчасово окупованої території України і районів проведення АТО й ООС, місце проживання яких тимчасово зареєстроване у місті Маріуполі не менше, ніж 6 місяців тому.

"Для навчання у внз необхідно мати диплом про отриманий вже рівень вищої освіти", - уточнили в міськраді.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-