У Харкові зник ключовий свідок у справі ДТП з Зайцевою - ЗМІ

У Харкові зник ключовий свідок у справі ДТП з Зайцевою - ЗМІ

Укрінформ
У Харкові зник лікар-нарколог, яка відразу після смертельної аварії в жовтні 2017 року оглядала Олену Зайцеву і виявила в її крові опіати.

Про це повідомляє ТСН.

Лікар Олена Федірко офіційно зареєстрована і прописана разом з сином за харківською адресою, однак там сусіди кажуть, що не бачили лікаря вже близько двох місяців. До неї неодноразово приходили судові пристави, щоб вручити повістку, але марно. Немає жінки й за адресами родичів, у яких вона може перебувати.

З наркодиспансеру Федірко також раптово звільнилася два місяці тому і колеги її більше не бачили.

Зв'язатися з лікарем журналістам не вдається і по телефону: зв'язок із абонентом відсутній.

Відразу після аварії, в якій загинули шестеро людей, саме вона - єдина з лікарів - оглядала Олену Зайцеву і складала акт, у якому наголосила на наявність опіатів. У водія брали аналізи, яких для повторної експертизи чомусь не вистачило, і тепер захист Зайцевої зможе спробувати оскаржити її результати, вважає адвокат потерпілих.

Читайте також: ДТП у Харкові: Lexus і Volkswagen летіли на "червоний" і "жовтий" – експертиза

У суді пояснюють, що повістки лікар так і не отримала, адже за місцем проживання її не застали. Вже є рішення про примусовий привід жінки в суд, але якщо її не знайдуть і не зможуть вручити повістку, ніяка відповідальність за неявку їй не загрожує.

Як повідомляв раніше Укрінформ, 18 жовтня 2017 року на перехресті вул. Сумської та вул. Мечникова водій Volkswagen Touareg (водій - Геннадій Дронов) виїхав на перехрестя з порушенням правил дорожнього руху і зіткнувся з автомобілем Lexus (водій - Олена Зайцев), який мчав на заборонний сигнал світлофора. В результаті Lexus вилетів на тротуар, де збив 11 пішоходів, з яких 5 загинуло на місці, ще одна померла в лікарні.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-