Полтавська міськрада виділила гроші на безкоштовне перевезення пільговиків

Полтавська міськрада виділила гроші на безкоштовне перевезення пільговиків

Укрінформ
Полтавська місьрада прийняла рішення про виділення коштів на компенсацію автоперевізникам безкоштовного проїзду учасників АТО, ветеранів афганської війни і ліквідаторів аварії на Чорнобильській АЕС.

За це рішення проголосували 24 з 25 присутніх на сьогоднійшій сесії міськради депутатів, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"З першого серпня всі перевізники представників всіх озвучених пільгових категорій (учасники АТО, афганці, чорнобильці - ред.) возять безкоштовно", - сформулював винесену на голосування пропозицію міський голова Олександр Мамай.

Точна сума, яку доведеться виділити з міського бюджету, наразі не розрахована. За словами Мамая, на підтримку електротранспорту місто витрачає цього року 60 млн грн, приблизно на такі ж кошти варто розраховувати і у даному випадку. Поки що вирішено виділити 20 млн грн, але остаточні цифри ще обраховуватимуть.

Читайте також: Отримувачам субсидій нагадали про винагороду за зекономлену електроенергію

Питання було розглянуто за ініціативою фракції ВО «Свобода». Її очільник Юліан Матвійчук також запропонував у разі відмов пільговикам у проїзді в маршрутках викликати перевізників на сесію міськради і ставити питання про можливість їх подальшої роботи в місті. Мамай натомість запропонував недобросовісних перевізників "викидати з рішення" про компенсацію на щомісячних засіданнях виконкому міськради.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-