В Одеському порту ошвартувались кораблі багатонаціональної ескадри

В Одеському порту ошвартувались кораблі багатонаціональної ескадри

Фото
Укрінформ
Чотири надводні кораблі та підводний човен, що братимуть участь у навчаннях Sea Breeze 2018, прибули до Одеського морського порту.

Про це повідомляє кореспондент Укрінформу.

Біля 15 причалу морвокзалу кинув якір флагман 6-го флоту ВМФ Сполучених Штатів USS Mount Whitney, неподалік - ескадренний есмінець США УРО USS Porter.

USS Mount Whitney / Фото: dumskaya.net
USS Mount Whitney / Фото: dumskaya.net

Турецький фрегат TCG Yavuz відшвартувся біля 18 причалу морвокзалу, а болгарський корвет  BGS Bodri кинув якір у Практичній гавані, поряд з кораблями МВС України.

TCG Yavuz / Фото: dumskaya.net
TCG Yavuz / Фото: dumskaya.net
BGS Bodri / Фото: dumskaya.net
BGS Bodri / Фото: dumskaya.net

Єдиний підводний човен TCG Yildiray, що теж прибув на навчання з Туреччини, одесити та гості міста оглядають біля понтонного причалу Одеського яхт-клубу.

TCG Yildiray / Фото: dumskaya.net

TCG Yildiray / Фото: dumskaya.net

Читайте також: Кораблі, літаки і субмарина: військові НАТО прибули на Sea Breeze-2018

На Шкільний аеродром Одеси, де господарюють українські військовики, продовжують прибувати літаками для участі у багатонаціональних навчаннях Sea Breeze 2018 підрозділи ВМФ США та військові вантажі.

В Одеському порту ошвартувались кораблі багатонаціональної ескадри / Фото: Сергій Смоленцев, dumskaya.net

За словами командувача ВМС ЗСУ віце-адмірала Ігоря Воронченка, що відкрив сьогодні українсько-американські навчання, всього у них візьмуть участь близько трьох тисяч військовослужбовців, а "основними навчально-бойовими елементами та завданнями моряків протягом 9-21 липня стануть дії протикорабельної та протиповітряної оборони, висадки морського десанту на необладнане узбережжя, проведення рейдових дій, тактичне маневрування та плавання в ордерах".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-