У Львові стартували Всеукраїнські Ігри Нескорених

У Львові стартували Всеукраїнські Ігри Нескорених

Фото
Укрінформ
У Львові стартували Всеукраїнські змагання з функціонального багатоборства «Ігри Героїв». У них узяли участь 16 ветеранів АТО – спортсменів з Києва, Одеси, Дніпра, Львова, Миколаєва та інших міст України.

Про це кореспондентові Укрінформу повідомили у прес-службі облдержадміністрації.

"Сьогодні вас підтримує кожен українець, бо ви закривали собою Україну, Львівщину, всіх нас від окупантів. Ми вдячні вам за це. Ви є символом боротьби, нескореності і перемоги. Перемагайте, Львівщина завжди з вами", - звернувся до учасників Ігор голова Львівської облдержадміністрації Олег Синютка.

У Львові стартували Всеукраїнські Ігри Нескорених / Фото: loda.gov.ua

Функціональне багатоборство є програмою вправ на силу та витривалість. До складу змагань входять переважно добірки вправ, зарядки та важкої атлетики і функціонального багатоборства.

Міжнародний фінал змагань стартує в Києві у вересні цього року.

Ігри героїв - міжнародні спортивні змагання ветеранів Збройних сил України та армій дружніх країн, інвалідів.

Читайте також: Україна заборонила ще три книги з РФ через "імперські доктрини"

Головна мета Ігор героїв - психологічна та фізкультурно-спортивна реабілітація бійців, соціальна адаптація людей з інвалідністю, впровадження та поширення спортивного руху серед молоді, малозахищених та соціально вразливих верств населення. 

На початку ігри задумувались як змагання серед поранених воїнів АТО, пізніше у змаганнях почали брати участь й інші люди з інвалідністю.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-