На Вінниччині ліквідували конвертцентр, який обслуговував п'ять областей

На Вінниччині ліквідували конвертцентр, який обслуговував п'ять областей

Укрінформ
Податкова міліція у Вінницькій області ліквідували конвертаційний центр, який обслуговував підприємства реального сектору економіки Вінницької, Житомирської, Одеської, Хмельницької та Черкаської областей з оборотом за 2016-2018 роки у 180 млн грн.

Про це повідомляє прес-служба ДФС.

«Співробітники податкової міліції ГУ ДФС у Вінницькій області спільно із прокуратурою області ліквідували конвертаційний центр, який обслуговував підприємства реального сектору економіки Вінницької, Житомирської, Одеської, Хмельницької та Черкаської областей», - йдеться в повідомленні.

Читайте також: У Дніпропетровській області ліквідовано конвертаційний центр

У незаконній діяльності фігуранти використовували 12 підконтрольних підприємств. Податковий кредит формували за рахунок придбання будматеріалів, канцелярії тощо, в подальшому здійснюючи підміну номенклатури товарів проводили реалізацію сільськогосподарської продукції та робіт підприємствам реального сектору економіки. Кошти, отримані від проведення безтоварних операцій, перераховували на рахунки підконтрольних ФОП, знімали готівкою та повертали замовникам послуг за визначений відсоток від суми операції.

Загальний обсяг проконвертованих коштів за 2016-2018 роки склав 180 млн грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-