У Вінниці розпочався Європейський тиждень сталої енергетики

У Вінниці розпочався Європейський тиждень сталої енергетики

Укрінформ
У Вінниці в понеділок розпочався Європейський тиждень сталої енергетики, в його програмі - виставка електромобілів, екоквест та велопробіг.

Про це повідомляє департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міської ради.

«Сьогодні у Вінниці розпочався Європейський тиждень сталої енергетики. Він триватиме до 9 червня. За цей час у місті планується ряд цікавих та розважальних заходів.  У Прозорих офісах міста транслюватимуться відеоролики на екологічну тематику. Метою даної події є популяризація енергоощадного способу життя та використання відновлювальних джерел енергії», - йдеться у повідомленні.

Згідно з повідомленням, Європейський тиждень сталої енергетики розпочався з анкетування відвідувачів «Зеленого офісу», що розташований у Прозорому офісі «Вишенька» на тему «Енергозбереження вдома та на роботі». А протягом тижня про заходи з енергоефективності тут розповідатимуть усім бажаючим.

Окрім того, у середу вінничан запрошують на екскурсію до енергоефективної твердопаливної котельні, створеної за підтримки Державного секретаріату з економічних питань Швейцарської Конфедерації.

Читайте також: Енергоефективні заходи підприємств в Україні підтримуватимуть фінансово

У суботу в межах тижня сталої енергетики у місті відбудеться велопробіг «Зарядись енергією» та виставка енергозберігаючого обладнання, матеріалів, електроавтомобілів та велотранспорту на Європейській площі.

Благодійний фонд «Подільська громада» цього дня для дітей влаштує екоквест. Це буде інформаційна гра «Екологічне місто», її учасники отримають екологічні подарунки. Також можна буде зіграти у настільну гру EcoBattle.

Насамкінець на Європейській площі відбудеться виступ творчих колективів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-