Одесити пікетували консульство РФ з вимогою звільнення політв'язнів

Одесити пікетували консульство РФ з вимогою звільнення політв'язнів

Укрінформ
Близько двохсот одеситів провели у четвер біля генерального консульства Росії в Одесі акцію протесту з вимогою до російського режиму звільнити кримського режисера, українського політичного в’язня Олега Сенцова.

Учасники акції тримали плакати з гаслами "Свободу - Сенцову!", "Олеже, Одеса з тобою!", "Russia #FreeSentsov" та інші, повідомляє кореспондент Укрінформу.

"Ми прийшли сюди, щоб висловити підтримку нашим співвітчизникам Олегу Сенцову, Миколі Карп'юку та іншим незаконно ув'язненим українцям і зажадати їх звільнення з тюрем злочинного терористичного режиму. По суті держава-агресор ув'язнила тих, хто не погодився з анексією Криму та окупацією частини Донбасу. Але українці як у 2014 році, так і зараз, залишаються незламними патріотами Вітчизни. Ось уже 11 день Олег Сенцов демонструє непохитну силу духу. Ставлячи за мету визволення з неволі в'язнів країни-агресора, він оголосив безстрокове голодування і привернув увагу світової спільноти на неприпустимості участі у московському футбольному чемпіонаті", - зазначив лідер громадської організації "Небайдужі" Сергій Стерненко.

Читайте також: Free Sentsov: під посольство РФ принесли "булочки для Путіна"

Учасники акції за допомогою квадрокоптера підняли в небо поряд з генконсульством РФ прапор з гаслом "FreeSentsov".

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-