Отруєння у Миколаєві: двох дітей перевели з реанімації

Отруєння у Миколаєві: двох дітей перевели з реанімації

Укрінформ
Діти, які потрапили до лікарні через масове отруєння невідомою речовиною в школі №6 міста Миколаєва 21 травня, готуються до виписки. Двоє учнів, які вчора знаходились в реанімації, переведені до загального відділення.

Про це написав керівник прес-служби управління охорони здоров'я Миколаївської ОДА Юрій Багрянцев у Facebook.

«Діти, які поступили вчора до міської дитячої лікарні №2 з отруєнням невідомою речовиною у школі, знаходяться в задовільному стані та готуються до виписки. Дві дитини, які вчора знаходились в реанімаційному відділенні, отримали всю необхідну медичну допомогу і вже переведені до загального відділення в задовільному стані», - йдеться у повідомленні.

Всіх постраждалих ретельно обстежено, відповідно до протоколів надання медичної допомоги. Загроз життю і здоров’ю не виявлено.

Читайте також: Отруєння у Миколаєві: у лікарні залишаються п'ятеро дітей

Як уже повідомляв Укрінформ, 21 травня у Миколаєві евакуювали 400 дітей зі школи №6 через різкий запах. Учні масово поскаржились на погане самопочуття. До Миколаївської міської дитячої лікарні з діагнозом гостре отруєння невідомою речовиною госпіталізовано 36 учнів, з них двоє у реанімацію.

Миколаївські правоохоронці масове отруєння дітей у школі кваліфікували як «Хуліганство». Попередньо, хтось заніс у школу і розпилив балончик з невідомою аерозольною речовиною. Рятувальники зробили відповідні заміри повітря, але нічого загрозливого не знайшли.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-