У Запоріжжі відкрили Почесне консульство Болгарії

У Запоріжжі відкрили Почесне консульство Болгарії

Фото
Укрінформ
У Запоріжжі відкрили Почесне консульство Республіки Болгарія. Почесним консулом в Запорізькій, Донецькій та Луганській областях став Сергій Желєв.

Про це повідомив у Facebook голова Запорізької обласної держадміністрації Костянтин Бриль.

"В Запоріжжі знову відкрито Почесне консульство Болгарії, де сьогодні пройшов офіційний прийом з приводу вступу на посаду Почесного консула Республіки Болгарія в Запорізькій, Донецькій та Луганській областях Сергія Желєва", - йдеться у повідомленні.

Бриль також зазначив, що, вітаючи Почесного консула зі вступом на посаду, Надзвичайний і Повноважний посол Республіки Болгарія в Україні пан Красімір Мінчев наголосив на тому, що Україна є важливим партнером для Болгарії. Він відзначив, що в Україні дуже збалансована мультинаціональна політика, яка робить комфортним та добросусідським життя представників різних націй.

Читайте також: Посольство США змінило назву у Twitter через переїзд до Єрусалима

На території нашої держави проживає чимала діаспора, яка підтримує зв’язок між Україною та Болгарією. І, оскільки чимала кількість болгар проживає в Запорізькому регіоні, було прийнято рішення про відкриття консульства в обласному центрі.

Желєв подякував за високу довіру і запевнив присутніх у тому, що зробить все можливе, аби підтримати і розвивати дружні відносини між нашими народами.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-