Вибори в ОТГ: на Херсонщині вже проголосували майже чверть виборців

Вибори в ОТГ: на Херсонщині вже проголосували майже чверть виборців

Укрінформ
На Херсонщині на виборах 29 квітня, які проходять в регіоні в одній ОТГ - Новорайській сільській ОТГ Бериславського району, за даними на 12.00, проголосували 22,26% виборців.

Про це кореспонденту Укрінформу розповів у неділю керівник апарату обласної державної адміністрації Володимир Клюцевський.

"За даними на 12.00, на виборах в Новорайській ОТГ проголосували 773 виборців, що становить 22,26% від загальної їх кількості ", - повідомив Клюцевський.

Як він зазначив, вибори в Новорайській сільській ОТГ відбуваються на п'яти виборчих дільницях. Найвища явка виборців у відсотковому показнику наразі на виборчій дільниці у с. Крупиця (34,48%), а найнижча - у с. Монастирське (18,5%).

Загальна кількість громадян, які мають право голосувати на цих виборах, становить у Новорайській сільській ОТГ 3473 виборці.

Читайте також: КВУ заявляє про незаконне підвезення виборців до дільниць на Харківщині та Волині

Як повідомлялося, у неділю, 29 квітня, у 40 об'єднаних територіальних громадах (ОТГ) в 17 областях України проходять перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад об'єднаних територіальних громад і відповідних сільських, селищних, міських голів.

До складу цих 40 ОТГ увійшли 133 місцеві ради (міських - 4, селищних - 16, сільських - 113).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-