У Великдень ситуація на кордоні спокійна і контрольована

У Великдень ситуація на кордоні спокійна і контрольована

Укрінформ
Ситуація на державному кордоні спокійна і контрольована.

Про це повідомляє прес-служба Державної прикордонної служби України.

"Наразі жодних ускладнень, конфліктних ситуацій чи скупчення автотранспорту на державному кордоні не спостерігається. А усі заходи виконуються у повному обсязі", - йдеться у повідомленні.

Як зазначається, у період Великодніх свят співробітники Держприкордонслужби продовжують посилено охороняти кордон, адмінмежу з АР Крим та лінію розмежування на сході країни.

Так, за даними відомства, аби забезпечити безперервний рух через пункти пропуску на державному кордоні, наразі виставлені додаткові прикордонні наряди у пунктах пропуску та поза ними, лінію державного кордону прикрито за допомогою засобів технічного контролю, до служби залучені службові собаки, активізовано взаємодію з представниками СБУ та інших правоохоронних органів.

Читайте також: У великодніх богослужіннях взяли участь понад 6,8 мільйона вірян

Також з метою недопущення проникнення на територію України осіб, які можуть організовувати або брати участь у заходах щодо дестабілізації ситуації в країні, суттєво посилено прикордонний контроль стосовно громадян ряду країн, що в’їжджають в Україну, підкреслили в ДПСУ.

Як повідомлялося, християни східного обряду 8 квітня відзначають найвеличніше свято - Світле Христове Воскресіння, або Великдень.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-