Із Дніпра вивезли 200 тонн сміття, яке не прибирали майже тиждень

Із Дніпра вивезли 200 тонн сміття, яке не прибирали майже тиждень

Фото
Укрінформ
Комунальні підприємства Дніпра за день, 27 березня, прибрали з вулиць міста близько 200 тонн сміття. Роботи з ліквідації сміттєзвалищ, що утворилися через недобросовісного підрядника, тривають.

Про це повідомляє департамент благоустрою та інфраструктури Дніпровської міськради 

«До роботи долучилися комунальні підприємства «УРЕА», «Дніпроводоканал», «Зеленбуд», «Гідроспоруди», «Теплоенерго», «Коменергосервіс», «Дніпровські міські тепломережі», «Міськсвітло», «Дорсервіс», «Ритуальні послуги». Наразі роботи ведуться на житлових масивах Перемога, Сокіл, Лівобережний, Сонячний, Парус, Червоний Камінь, Покровський (у минулому – Комунар) та у Діївці», - йдеться в повідомленні.

У департаменті запевняють, що до п’ятниці, 30 березня, усі скупчення твердих побутових відходів будуть ліквідовані.

Читайте також: У Дніпрі вже тиждень не вивозиться сміття - мер

Як повідомляв Укрінформ, міський голова Дніпра Борис Філатов повідомив, що у місті через монополію приватного підрядника, який, відмовляючись прибирати непотріб, намагається добитися від міської влади підвищення тарифу на вивезення відходів, склалася загрозлива ситуація з  вивезенням сміття. В окремих мікрорайонах його вже не вивозили тиждень. Філатов запевнив, що Дніпро впорається з проблемою вивезення сміття власними силами.

Із Дніпра вивезли 200 тонн сміття

Фото: Дніпровська міськрада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-