Будівельна афера на Одещині: двісті сімей ошукали на 26 мільйонів

Будівельна афера на Одещині: двісті сімей ошукали на 26 мільйонів

Укрінформ
На Одещині директор однієї з будівельних компаній підозрюється у вчиненні понад 120 майнових злочинів, внаслідок яких потерпілим завдано матеріальної шкоди на понад 26 мільйонів гривень.

Про це повідомляє поліція Одеської області.

«Слідством встановлено, що протягом кількох років директор будівельної компанії укладав договори з інвесторами на будівництво багатоповерхового житлового будинку в селі Лиманка Овідіопольського району. Громадяни вносили на рахунок фірми грошові кошти, а зловмисник витрачав їх на власні потреби”, - йдеться в повідомленні.

За даними поліції, внаслідок злочинних дій правопорушника своє житло не отримали більше 200 сімей. Потерпілим спричинено матеріальну шкоду на суму понад 26 мільйонів гривень.

Читайте також: Одеського чиновника міграційної служби затримали на хабарі

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.5 ст.191 (привласнення, розтрата майна або заволодіння ним шляхом зловживання службовим становищем) та ч.2 ст.364 (зловживання владою або службовим становищем) Кримінального кодексу України.

Зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі строком від семи до дванадцяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна. Триває слідство.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-