На Херсонщині цивільні побилися з військовими моряками, є постраждалі

На Херсонщині цивільні побилися з військовими моряками, є постраждалі

Укрінформ
Поблизу селища Нова Збур'ївка на Херсонщині, де один із підрозділів ВМСУ виконує завдання з охорони та оборони військового об'єкта, цивільні спровокували бійку з військовослужбовцями. 

Про це повідомляє прес-центр командування Військово-Морських Сил Збройних Сил України у Facebook

"Кілька цивільних осіб побили військовослужбовця, що спровокувало бійку. Після чого, перебуваючи у стані алкогольного сп'яніння, цивільні особи приїхали на автомобілі марки BMW до військового об'єкта, де поводилися агресивно. У зв'язку із несанкціонованим перетином охоронного периметру, відповідно до службових інструкцій вони були затримані та передані викликаному наряду Національної поліції України", - йдеться у повідомленні.

Натомість усі вказані військовослужбовці були тверезі.

Наразі зафіксовано тілесні ушкодження як військовослужбовців, так і цивільних осіб, матеріали передано до правоохоронних органів.

Читайте також: Геращенко про побиття депутата Левченка: Поліція має розкрити цей злочин

Щодо зазначеного факту командуванням Військово-морських сил ЗС України та Військовою службою правопорядку проводяться службові перевірки. Юридична оцінка буде надана компетентними правоохоронними органами, після чого винних осіб буде притягнуто до відповідальності, наголосили у прес-центрі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-