Геращенко про побиття депутата Левченка: Поліція має розкрити цей злочин

Геращенко про побиття депутата Левченка: Поліція має розкрити цей злочин

Укрінформ
Перший заступник голови Верховної Ради Ірина Геращенко очікує від правоохоронних органів розкриття справи про побиття народного депутата Юрія Левченка.

Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook.

“Я часто критично сприймаю дії народного депутата Юрія Левченка, особливо його хуліганські виходки й шашкометання у жовтні 2017 року, під час розгляду закону про деокупацію (до речі, шашку Юрію тоді підсунув Семенченко, який всі свої гидозні задумки робить чужими руками, й навіть не визнав публічно, що то він власник шашки)”, - зазначила Геращенко

Однак, за її словами, вона категорично засуджує напад на Левченка, здійснений 9 березня. 

“Щиро бажаю йому якнайшвидшого одужання й очікуємо від правоохоронних органів розкриття цього злочину - побиття нардепа”, - заявила перший віце-спікер.

Читайте також: Київська поліція затримала сімох учасників бійки з депутатами

Як повідомлялося, 9 березня на вулиці Половецькій у Шевченківському районі Києва під час демонтажу незаконних гаражів стався конфлікту за участю депутатів.

Зокрема, за даними поліції, працівники благоустрою, відповідно до припису, проводили демонтаж гаражів, коли туди прибули народний депутат Левченко і депутат Київради Святослав Кутняк, які намагалися кинути пляшку із займистою сумішшю. У результаті виникла сутичка, яку припинили правоохоронці. 

У поліції зазначили, що після цього депутати поїхали з місця події і не зверталися із заявою про побиття. Повідомлення від лікарів теж не надходило. 

Пізніше у поліції повідомили про затримання сімох учасників сутички та порушення кримінальної справи за статтею “хуліганство”. 

Водночас Кутняк у Facebook написав, що Левченка побили до втрати свідомості на акції проти забудови в Києві.

Він повідомив, що відвіз Левченка до лікарні.

Обидва депутати є представниками партії «Свобода».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-